پیمانی مدیر اجرایی جایزه ادبی صدرا:

نخستین جایزه ادبی صدرا می کوشد با تقویت مبانی فرهنگ شهروندی و مضامین فرهنگی و هنری به بیدارسازی استعدادهای خفته و غنی شهر صدرا همت گمارد

این مراسم صبح با حضور شهردار صدرا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس، رئیس کمیسیون حقوقی، فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر صدرا، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، مسئول سازمان بسیج هنرمندان فارس، رئیس اداره امور کتابخانه های شهرستان شیراز، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا و جمعی دیگر از مقامات مسئول و اساتید فرهنگی و مجموعه های مردمی با همراهی اصحاب رسانه در پردیس دانشگاه آزاد صدرا برگزار شد.

فاطمه پیمانی، مدیر اجرایی جایزه ادبی صدرا :
با تقدیر از حمایت های شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا که به مضامین مولفه های فرهنگی آنچنان که شایسته است بها می دهند، اظهار داشت: برخورداری از یک جامعه بانشاط و سالم از مسیر افزایش فهم و دانایی انسان ها می گذرد و در همین زمینه نخستین جایزه ادبی صدرا در چهار محور داستان کوتاه، شعر آزاد ، کلاسیک ، طنز نظم و نثر برای جمع آوری آثار با محوریت شهر صدرا فراخوان داده و می کوشد با تقویت مبانی فرهنگ شهروندی و مضامین فرهنگی و هنری به بیدارسازی استعدادهای خفته و غنی شهر صدرا همت گمارد.
وی با تاکید بر این موضوع که مسیر شهر سالم و با نشاط از روح سالم شهروندان می گذرد، اظهار داشت:به یاد داشته باشیم که دکتر پرنیان، شهر صدرا را از میان انبوهی از مشکلات تحویل گرفت و به سمت آرمانشهر آینده هدایت می کند. همچنین باید از دکتر فرج زاده، ریاست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهر صدرا قدردانی کرد که بسیاری از خلاهایی که ریشه در کم کاری های دستگاه مرتبط دارد را با تلاش و کوشش شبانه روزی جبران می نماید. این نمونه ای از هنرمندی مسئولان شهری است که با کمک مردم شهر صدرا متبلور شده است و امروز می خواهیم این عرصه هنرمندی را در کنار بیان نیازهای و ضرورت های شهری به عنوان الگویی فراگیر و ملی با نگاه هنرمندانه در قالب شعر و داستان، با مشارکت دستگاههای فرهنگی استان ثبت نماییم و ضمن ارتقاء هویت شهری در شهرهای جدید، مسیر راهی را در مقابل مدیران آینده، شهروندان، اهل ذوق و فرهنگ و اقشار مختلف در گستره میهن عزیزمان روشن سازیم. در همین زمینه باید از مسئولان و مفاخر فرهنگی استان که در این رویداد حضور پررنگی داشته و به ان منزلت و اعتبار می دهند سپاسگزاری کرد.مدیر اجرایی جایزه ادبی صدرا در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: در سازمان فرهنکی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا با توسل به راهکارهای مختلفی در تلاش هستیم تا سرانه مطالعه و کتابخوانی در شهر جدید صدرا را افزایش داده و بر این باوریم که برخورداری از یک جامعه بانشاط و سالم از مسیر افزایش فهم و دانایی انسان ها می گذرد.