دکتر عبدالرضا قیصری یکی از طنز پردازان نامی استان فارس :

تاریخ درج خبر : 1401/10/20

یکی از طنز پردازان نامی استان فارس از هنرمندان و عموم جامعه دعوت به عمل آورد تا در اولین رویداد ادبی شهر صدرا حضوری پررنگ داشته باشند.

دکتر عبدالرضا قیصری گفت: به خود می بالیم که این رویداد عظیم و دوست داشتنی در شهر صدرا و استان فارس اتفاق خواهد افتاد. در همین راستا از تمام دوستان هنرمندم در حوزه های شعر و داستان و طنزنویسان درخواست دارم این فراخوان را جدی گرفته و آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره ادبی بهانه ای است تا با هم داستان و شعر و طنز بخوانیم و از محضر یکدیگر بهره مند شویم.