اهدای 550 جلد کتاب به مجتمع مسکونی ستاره شهر

تاریخ درج خبر : 1402/3/6

کتابخانه مجتمع مسکونی ستاره شهر واقع در خیابان البرز یک شهر صدرا  که به همت جناب آقای دکتر رستمی رئیس هیئت مدیره و همکاری سازمان فرهنگی،اجتماعی ورزشی شهرداری صدرا راه اندازی شده است

📚 اهدای 550 جلد کتاب به مجتمع مسکونی ستاره شهر

📌 با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، افزایش سرانه مطالعه و تسهیل دسترسی همگان به کتاب در راستای توسعه مطالعه کتاب 550 جلد کتاب با موضوعات متنوع به مجتمع مسکونی 120 واحدی ستاره شهر اهدا شد.

🔻کتابخانه مجتمع مسکونی ستاره شهر واقع در خیابان البرز یک شهر صدرا که به همت جناب آقای دکتر رستمی رئیس هیئت مدیره و همکاری سازمان فرهنگی،اجتماعی ورزشی شهرداری صدرا راه اندازی شده است هم اکنون آماده خدمت رسانی به علاقه مندان حوزه کتاب و کتابخوانی می باشد.

🔊 شهروندان ادیب و با فرهنگ‌ شهر صدرا می توانند کتاب های بلا استفاده و‌‌مطالعه شده ی خود را به منظور استفاده سایرشهروندان به این کتابخانه اهدا کنند و در طرح نذر کتاب سهیم باشند تا افراد بیشتری بتوانند از کتب های مختلف بهره مند شوند.